Mihai Coteț: „Pe 9 iunie, vă așteptăm la vot și putem face din Pitești un oraș în care merită să trăiești!”

0

„Pe 9 iunie, vă așteptăm la vot și putem face din Pitești un oraș în care merită să trăiești” este îndemnul lansat de Mihai Coteț, candidat PNL pentru funcția de primar al municipiului Pitești, cu ocazia depunerii candidaturii la Biroul Electoral Local. Liberaul a declarat că a intrat în această cursă electorală cu un plan binestabilit care să aducă o reformă a administrației piteștene, o mai mare transparență a cheltuirii banului public, dar și pentru continuarea și aplicarea proiectelor din ultimii patru ani.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

„Piteștenii au înțeles că de patru ani, de când ne luptăm cu camarila PSD în Consiliul Local, singura modalitate prin care putem să scoatem PSD din CL, este la vot. Pe 9 iunie, vă așteptăm la vot și putem face din Pitești un oraș în care merită să trăiești. Pentru asta am venit în fața piteștenilor, în fața oamenilor din orașul meu, cu un plan de guvernare și o reformă administrației locale. Pentru asta am fost în stradă alături de piteșteni în ultimii patru ani.

Pentru asta am luptat să apărăm Pădurea Trivale de rechinii imobiliari. Am luptat pentru indemnizații pentru nou născuți, pentru a ne ține tinerii acasă, am luptat pentru corectitudine și transparență în cheltuirea banului public.

Și nu pentru stații de autobuz la prețuri de grasonieră. Piteștenii s-au săturat! Vor să fie o schimbare. Și cu toții au înțeles că împreună suntem mai mulți și mai puternici decât Gentea și camarila sa. Alături de mine este echipa cu care voi câștiga Primăria Pitești: Sorin Apostoliceanu, Cătălina Dumitrașcu, Răzvan Șerbănoiu, Alina Manea, Luminița Mitran, Alexandru Postelnecu, Natalia Dumitrache, Marioara Bârlogeanu, Cătălin Ducu, Eduard Tănăsescu, Iulian Sârbu, Adriana Petrescu și toți ceilalți” a declarat Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata