Mihai Coteț: „Peste 1,5 milioane de euro, din bugetul local, vrea să dea Primăria Pitești pentru realizarea a 4 terenuri multifuncționale!”

0

Mihai Coteț: „Peste 1,5 milioane de euro, din bugetul local, vrea să dea Primăria Pitești pentru realizarea a 4 terenuri multifuncționale!”

Consilierul local Mihai Coteț, președinte al PNL Pitești atrage din nou atenția asupra unor proiecte aflate pe ordinea de zi, care urmează să fie supuse la vot în ședința de Consiliu Local de mâine. Concret, este vorba despre alocarea a peste 1,5 milioane de euro, bani din bugetul local, pentru realizarea a patru terenuri de sport.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

„Peste 1,5 milioane de euro, din bugetul local, vrea să dea Primăria Pitești pentru realizarea a patru terenuri multifuncționale – 3 în școli și unul pe Strada Târgu din Vale. Ni se cere să votăm pentru aceste investiții în Consiliul Local, după cum urmează:

  •  Teren sintetic multifuncțional Școala Gimnazială ,,Ion Minulescu” – 430.000 euro
  • Teren sintetic multifuncțional Școala Gimnazială ,,Tudor Mușatescu” – 520.000 euro
  • Teren sintetic multifuncțional Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” – 238.000 euro
  • Teren multifuncțional Strada Târgu din Vale – 365.000 euro

Mă rezum la a face doar trei observații:

  • Majoritatea localităților au făcut astfel de investiții, de-a lungul anilor, din bani europeni și guvernamentali.
  • Prețurile mi se par exorbitante! DNA a intrat recent la instituții din ,,curtea” Consiliului Județean Argeș tocmai pentru investiții supraevaluate, iar Primăria Pitești este și ea campioană pe ramură la acest capitol.
  • Proiectanții vor să îngrădească aceste terenuri cu gard din metal de 5 metri, în interiorul curților școlilor, ceea ce consider a fi nu doar îngrozitor din punct de vedere estetic, ci și inutil.

Am solicitat în ședința pe comisii ca aceste garduri de metal să fie înlocuite cu plase de protecție din platic, așa cum se procedează în toate școlile moderne din țară. De asemenea, am mai solicitat proiectantului reducerea costurilor. Voi cum considerați că ar trebui să votăm dacă proiectele vor rămâne în forma actuală?”, este mesajul transmis de Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata