Mihai Coteț: „Polivalenta este un exemplu că lucrurile făcute prost din start ne costă și mai mult”

0

Președintele PNL Pitești, membru al Consiliului Local Municipal susține că banul public trebuie cheltuit cu mare grijă și nu risipit pe proiecte care nu sunt foarte bine puse la punct. Chiar dacă este vorba despre fonduri guvernamentale sau bani din taxe și impozite, nimeni nu-și poate permite să cheltuiască fără cea mai mare atenție doar de dragul de a bifa o investiție, susține Mihai Coteț.

„În curând vom inaugura Sala Polivalentă a Piteștiului. Proiectul a fost finanțat, în bună parte, cu bani de la CNI, dar și administrația locală piteșteană a trebuit să plătească, din banii cetățenilor, mai bine de 10 milioane de lei. Pentru ce? Pentru greșeala unor funcționari care ,,au uitat” că sub Polivalentă, acolo unde ar fi trebuit să fie o parcare generoasă, se afla ditamai ovoidul! Apropo, nu a decontat nimeni pentru asta!

Faptul că am plătit milioane din buget reprezintă doar una dintre ,,notele de plată” lăsate de fosta municipalitate. Încă ne costă găsirea de soluții pentru asigurarea numărului de parcări necesare! Încă ne costă faptul că a fost aleasă o locație absolut improprie pentru o clădire cu o astfel de utilitate! Polivalenta este un alt exemplu că lucrurile făcute prost din start ne costă și mai mult.”, a declarat Mihai Coteț.

„Ne lăudăm că am făcut, am dres. Cu ce? Cu lucruri făcute fără sens?!

„În loc să punem o arenă sportivă în mijlocul șoselei, poate era mai bine să o punem unde îi era locul, într-un loc în care se putea desfășura o activitate sportivă la standardele de care avem nevoie. Am obosit să mă tot uit că facem lucruri doar de dragul de a fi făcute, doar ca să arătăm lumii.

Domne’ le-ai făcut prost! Hai să le facem cum trebuie pentru că eu, la compania mea, nu îmi permit să fac lucrurile prost, că le fac pe banii mei. Acolo, la primărie, le facem pe banii cetățeanului, nu pe banii altcuiva! Indiferent că banii vin de la Guvern, tot din banii oamenilor sunt, tot din taxe și impozite. Păi de ce să fac eu o clădire pusă prost, fără locuri de parcare, fără acces cum trebuie? Dacă o să ai 30 de autocare la un eveniment, unde le duci? Nu avem unde! O să fie o mare problemă! Noi tăiem panglici frumos, inaugurăm, ne lăudăm că am făcut, am dres. Cu ce? Cu lucruri făcute fără sens?!” a mai declarat Mihai Coteț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata