Mihai Coteț, președintele PNL Pitești: „Nu am înțeles niciodată de ce noi, privații, în ciuda faptului că reprezentăm coloana vertebrală a economiei, am fost mai mereu un fel de Cenușăreasă!”

0

Mihai Coteț, președintele PNL Pitești susține că proiectul de lege care prevede acordarea de vouchere de vacanță și pentru angajații din privat reprezintă doar o mică reparație, dar este un pas important, având un impact important în economie, de la turism, la industria alimentară și alte industrii care se învârt în jurul ,,ospitalității”.

„Nu am înțeles niciodată de ce noi, privații, în ciuda faptului că reprezentăm coloana vertebrală a economiei, am fost mai mereu un fel de Cenușăreasă atunci când a fost vorba despre sprijinul pe care statul ar fi putut să ni-l acorde. Este, într-adevăr, frustrant pentru orice angajat la privat să constate cum semenii săi angajați la stat beneficiază de multiple privilegii. Și toate aceste privilegii sunt susținute, în bună parte, de cei care lucrează la privat!

Proiectul de lege care prevede acordarea de vouchere de vacanță și pentru angajații din privat reprezintă doar o mică reparație, dar este un pas important, cred eu. Acesta va avea un impact important în economie, de la turism, la industria alimentară și alte industrii care se învârt în jurul ,,ospitalității”.”, a declarant Mihai Coteț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata