Mihăiţă Ianovschi, „profesor“ la Şcoala de Antrenori!

Antrenorul echipei CS Mioveni, Mihăiţă Ianovschi, este recunoscut în lumea fotbalului ca specialist în descoperirea, formarea şi creşterea tinerilor jucători. Actualul tehnician al grupării din Mioveni a descoperit, crescut şi format, fotbalişti precum Bogdan Stancu şi Cristi Tănase, dar a creat echipe campioane la nivelul juniorilor, dar şi o mulţime de alţi fotbalişti la F.C. Argeş şi la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”. S-a perfecţionat şi o face permanent în străinătate, la Doneţk, la Milano, la Amsterdam şi Paris, unde a fost în schimb de experienţă şi la colocvii.
Lecţia a fost înregistrată pe CD
Acest lucru nu a trecut neobservat de specialiştii fotbalului românesc, aceştia recunoscându-i valoarea şi meritele, deşi Mihăiţă Ianovschi are numai 31 de ani. În urmă cu două zile, antrenorul de la CS Mioveni a fost invitat la „Casa Fotbalului” să ţină o lecţie la Şcoala de Antrenori condusă de profesorul Mircea Rădulescu. În faţa a peste 130 de cursanţi care vor susţine examenul pentru Licenţa B, Mihăiţă Ianovschi a ţinut un curs de peste două ore, subiectul fiind „Aşezarea în teren, în sistemul 4-4-2 a tinerilor jucători de 12 ani”.
Printre cursanţi a fost şi Paul Codrea
Pentru că lecţia a fost completă şi de înaltă ţinută, întreaga expunere a antrenorului piteştean a fost înregistrată şi toţi cei 130 de cursanţi vor primi CD-ul respectiv. Printre cursanţi a fost şi Paul Codrea, fostul fotbalist al Argeşului, care după ce a jucat 11 ani în Italia, acum este legitimat la Rapid Bucureşti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.