Mircea Andrei a revenit! Partidului Alianța Național Creștină – lansat oficial!

0

Mircea Andrei revine în prim-planul politicii cu noul proiect pe care l-a lansat sâmbătă, 18 februarie, în Sala Amfitreatru a Institutului Național de Statistică din București. Politician cu state vechi, om de afaceri, avocat fostul senator își va folosi cunoștințele acumulate din perioada în care le-a dat multora fiori reci pentru a dezvolta Partidul Alianța Național Creștină, formațiunea politică pe care o conduce din funcția de președinte.

Deși sâmbătă ANC a fost lansat oficial, formațiunea politică a fost înregistrată încă din 2021, având ca semn electoral clopotul, un simbol al credinței și al chemării la deșteptarea națională. De asemenea, sloganul partidului condus de senatorul Mircea Andrei este „Simte românește!”.

„Poporul român, suveran peste granițele sale, trebuie să fie întâia valoare și primul gând al oricărui guvernant”

„Credem în Europa și în instituțiile internaționale, ne dorim să aparținem cu demnitate și mândrie acestei lumi complexe însă, pentru noi, întâietate au și vor avea poporul român și România. Poporul român, suveran peste granițele sale, trebuie să fie întâia valoare și primul gând al oricărui guvernant sau funcționar împuternicit de stat sau mandatat prin alegeri libere de către propriul popor. Am fost și suntem o națiune mare, o civilizație veche care a contribuit în cursul istoriei la ceea ce este astăzi Europa. Am apărat această lume creștină cu sângele poporului nostru și ne mândrim cu o origine, o istorie și o moștenire culturală care ne face cinste și ne așează alături de orice altă națiune, la masa egalității în drepturi.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA ANDREI REVINE ÎN ARGEȘ CU UN PROIECT POLITIC NOU! AFLĂ CE PLĂNUIEȘTE!

Ne dorim comunitatea statelor europene și rămânem alături de popoarele lumii ca parteneri puternici care pot oricând contribui pentru un drum comun spre o civilizație cât mai evoluată. În același timp, ne întoarcem cu fața la oamenii poporului nostru pentru a fi totuna cu ei și respingem orice modalitate prin care s-ar încerca a fi conduși de  alte state sau “elite” emanate de o lume tinzând către, o greșit înțeleasă, tendință a globalizării mondiale. Marginalizarea poporului român și a României nu va face altceva decât să determine instabilitatea unui partener care nu dorește acest lucru”, se arată în documentul de lansare al Partidului Alianța Național Creștină.

ANC se consideră a fi un partid naționalist care militează pentru implicarea Statului Român în economie prin privatizări controlate astfel încât țara noastră să nu mai depindă de multinaționale sau de import. De remarcat este faptul că formațiunea politică la care a aderat Mircea Andrei, se află pe același palier politic cu partide construite pe aceeași doctrină naționalistă, precum AUR, NOI (partidul fostului premier Viorica Dancilă), Alianța pentru Patrie sau viitorul partid al lui Liviu Dragnea. Mircea Andrei pronostichează că, la următoarele alegeri toate partidele politice vor alege unul dintre cele două curente acolo fiind adevărata miză politică în România și nu numai. Alianța Național Creștină numără în acest moment 14 filiale în toată țara și își propune extinderea rapidă și în orașele și municipiile unde nu au reprezentanți.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata