Mircea Andrei intră în bătălia electorală! Află unde va candida!

0

Mircea Andrei, fost senator și președinte al PDL Argeș, revine în politică și va intra în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Primăriei Sectorului 1! Politician cu state vechi, om de afaceri, avocat, fostul demnitar va candida la alegerile locale din data de 9 iunie din partea Partidului Alternativa Dreaptă.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

Mircea Andrei își va lansa oficial candidatura pe data de 17 februarie, începând cu ora 13:00, la Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică. Potrivit programului, între orele 12:00 – 13:00 va avea loc o sesiune de socializare și schimb de idei încinta sălii de la parter, de la ora 13:00, conducerea partidului Alternativa Dreaptă va avea un cuvânt de deschidere, iar până la orele 14:00, Mircea Andrei, secretar general al AD, se va lansa oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 1 și își va prezenta programul electoral.

De asemenea, după orele 14:30, vor fi prezentați candidații pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc în aceeași zi cu cele locale, ai formațiunii politice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata