Mircea Andrei revine în Argeș cu un proiect politic nou! Află ce plănuiește!

0

De câteva săptămâni, vestea că Mircea Andrei vrea să revină în Argeș cu un nou proiect politic a dat fiori reci de sudoare unora cărora, pe vremuri, le-a făcut din noapte zi și din iarnă vară. Politician dibaci, om de afaceri, avocat, personalitate de o inteligență ieșită din comun, senatorul Mircea Andrei a schimbat modul în care, cel puțin câțiva ani s-a făcut politica pe malurile Argeșului. Că a fost bine sau rău, cert este că, sigur, nu a fost plictisitor.

Potrivit unor din primari din Argeș cu care acesta a colaborat în perioada în care a fost președinte PDL Argeș și, ulterior, când a înființat Partidul pentru Argeș și Muscel, fostul senator ar fi luat legătura cu o parte dintre foștii colaboratori.

CITEȘTE ȘI: PAS IMPORTANT PENTRU PARCUL INDUSTRIAL DIN PITEȘTI! DETALII EXCLUSIVE!

Mircea Andrei a încercat să se întoarcă în PNL după ce proiectul PAM a rămas fără viitor. Cum niciuna dintre variante nu a fost de succes, s-a alăturat de această dată Alianței Național Creștine, un partid naționalist înființat în anul 2021, în cadrul căreia deține una dintre cele mai importante funcții din conducere.

Bătălie pe eșicherul politic naționalist

ANC se consideră a fi un partid naționalist care militează pentru implicarea Statului Român în economie prin privatizări controlate astfel încât țara noastră să nu mai depindă de multinaționale sau de import. De remarcat este faptul că formațiunea politică la care a aderat Mircea Andrei, se află pe același palier politic cu partide construite pe aceeași doctrină naționalistă, precum AUR, NOI (partidul fostului premier Viorica Dancilă), Alianța pentru Patrie sau viitorul partid al lui Liviu Dragnea. „Vom participa la competiția politică dintre globaliști și naționaliști” ne-a declarat, în exclusivitate Mircea Andrei. Acesta pronostichează că, la următoarele alegeri toate partidele politice vor alege unul dintre cele două curente acolo fiind adevărata miză politică în România și nu numai.

Alianța Național Creștină numără în acest moment 14 filiale în toată țara și își propune extinderea rapidă și în orașele și municipiile unde nu au reprezentanți. Din câte se pare, Mircea Andrei se va ocupa de organizarea filialei argeșene, astfel încât până în 2024 să aibă structurile bine închegate pentru a putea participa la cele patru rânduri de alegeri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata