MIRCEA ANDREI ŞI CĂTĂLIN TEODORESCU, ALĂTURI DE BASCHETBALIŞTI ÎN CUPELE EUROPENE

La partida BCM U Piteşti au fost prezenţi şi oameni politici din Argeş, care au fost alături de echipa pregătită de Tudor Costescu: senatorul Mircea Andrei şi Cătălin Teodorescu, candidat ARD pentru Colegiul Argeş la Parlament.
Senatorul  Mircea Andrei:   „Vom câştiga la Paris!“
Domnule senator, sunteţi  supărat pentru această înfrângere?
– Supărat nu sunt, poate puţin trist. Este greu de crezut că se poate pierde un meci de baschet  după ce conduci  cu 18 puncte la jumătatea întâlnirii.
Vă aşteptaţi la mai mult de la echipa noastră?
– După felul în care au jucat 20 de minute, nu credeam că nu va câştiga. Sigur, ar fi fost o mare surpriză, dar şi aşa jucătorii de la BCM U Piteşti au demonstrat că pot fi cel puţin egali cu adversari de mare valoare.
Ce credeţi că va fi în retur, la Paris?
– Chiar dacă echipa noastră a pierdut astăzi, să ştiţi că vor câştiga la Paris! O să vedeţi!
Cătălin Teodorescu: „Apărarea, rezervele şi talia adversarilor au fost decisive“
Domnule Teodorescu, credeaţi la pauză că BCM U Piteşti va pierde acest meci?
– Echipa noastră conducea cu 18 puncte, şi nici prin gând nu-mi trecea că va pierde, chiar dacă Paris Levallois este o grupare foarte puternică.
De ce credeţi că s-a întors me­ciul?
– Antrenorul lor a schimbat sistemul de apărare, şi apoi francezii au un lot în care rezervele sunt de aceeşi valoare cu titularii. Nu în ultimul rând, talia jucătorilor a fost decisivă. Dacă la echipa pariziană a fost un singur jucător cu talie mică, iar ceilalţi erau la 2.00 metri, la noi este tocmai invers…
Publicul?
– De-a dreptul fantastic, senzaţional, în primele trei sferturi. De mult n-am mai văzut  asemenea bucurie, delir şi fericire la un meci de baschet în Sala Sporturilor de la noi. Un sincer bravo suporterilor piteşteni care au demonstrat că ştiu foarte bine să-şi susţină favoriţii.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.