Mircea Baniciu vine la Pitești! Află când!

0
Iubitorii muzicii folk îl vor putea revedea și asculta pe cunoscutul cantautor Mircea Baniciu, alături de trupa sa, în recitalul ce va încheia cea de-a șaptea ediție a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Trivale Fest”!
Organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, festivalul are loc duminică, 29 octombrie 2023, la Filarmonica din Piteşti, cuprinzând un concurs de interpretare, precum şi recitaluri ale unor artiști îndrăgiți: Grupul Folk P620, Adrian Bezna și Mircea Baniciu & Band.
Biletele pentru Festivalul Național de Muzică „Folk Trivale” 2023 au fost puse în vânzare din data de 9 octombrie, la casieria Filarmonicii Pitești. Prețul unui bilet este de 50 de lei.
Preselecția pentru concursul de interpretare va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții (Centrul Cultural Pitești), iar spectacolul se va desfășura duminică, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești. Aspiranții la premiile și trofeele festivalului se pot înscrie până pe data de 27 octombrie 2023.
Regulamentul festivalului și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției.
Pentru informații suplimentare, organizatorii pot fi contactați telefonic, la numărul Centrului Cultural Pitești – 0248/219976, sau prin e-mail, la adresa oficială a instituției – cultcentre@yahoo.com.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata