Mircea Diaconu candidează la președinție, o glumă proastă! Reacțiile foștilor colegi de partid…

Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura la președenție. O glumă proastă, spun cei care i-au fost colegi în PNL.

CINE ESTE MIRCEA DIACONU ȘI CE REPREZINTĂ EL PENTRU MUSCEL ȘI PENTRU CÂMPULUNG?

,,Un actor carismatic, apropiat de oamenii simpli, cel puțin asta credeam în urmă cu 10 ani când s-a înscris în PNL. Ulterior aveam să aflu că este actor atât pe scenă cât și pe scena politică, un actor oportunist. Înainte de anul 2000, a cochetat cu CDR. Ulterior a intrat în PNL, a plecat din PNL și s-a apropiat de Voiculescu și ale lui antene, iar acum vrea să candideze la prezidențiale din partea PRO România, susținut de Victor Ponta. Un Hopa Mitică care a sărit de la un partid la altul pentru a fi Senator de Muscel, Ministrul Culturii, Europarlamentar și acum Președinte.

În 2008 i-am făcut campanie. Am fost păcălit de talentul lui actoricesc și de speranța că este muscelean, că a făcut liceul la Pedagogic, că se plimbă cu Aro și că va face ceva pentru municipiul Câmpulung. Că va face “Drumul capitalelor Țării Românești”, Curtea de Argeș – Câmpulung – Târgoviște , că va “debloca” Casa de cultură Tudor Mușatescu din litigiul de la Ministerul Culturii și o va reda Câmpulungului pentru a putea fi reabilitată, că se va ocupa de clădirile monument din Muscel, că va reda Bulevardului Pardon aroma de altă dată. M-am înșelat.

Am fost doar un figurant într-o piesă proastă cu actor principal Mircea Diaconu. A făcut NIMIC! Doar s-a plimbat prin studiouri TV, prin birouri de primari, birouri din parlamentul României și cel European. A încasat salarii grase și cam atât. Turnul Bărăției se dărâmă, Casa de Cultură Tudor Mușatescu, la fel. Iar noi am rămas cu nostalgia că am avut un muscelean în funcții cheie, care ar fi putut să miște lucrurile. La fel ca și mine au fost înșelați zeci de mii de musceleni care i-au acordat masiv votul. Acesta este Mircea Diaconu, din punctul meu de vedere!”, a scris un consilier local din Câmpulung pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.