ziarobiectiv.ro

Mircea Drăghici a participat la întâlnirea cu noua conducere a uzinei Dacia – Renault

Joi, 12 decembrie a.c, deputatul PSD Mircea Drăghici a participat la întâlnirea organizată de prim-ministrul Victor Ponta cu noua conducere a uzinei Dacia – Renault România. Evenimentul de la Palatul Victoria a avut loc într-un cadru restrâns, la discuții participând Rovana Plumb, Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Jérôme Olive, Directorul General al Uzinei de la Mioveni, Nicolas Maure, succesorul său, și Gabriel Sicoe, Secretarul General al companiei.
Premierul Victor Ponta i-a mulțumit cu această ocazie lui Jérôme Olive pentru modul exemplar în care a condus compania, și pentru că sub conducerea acestuia, Dacia a devenit cel mai puternic agent economic din regiune şi cel mai important exportator al ţării.  De asemenea, prim – ministrul i-a urat mult succes lui Nicolas Maure şi i-a spus că nu va avea o misiune ușoară, aceea de a egala performanţele deosebite ale fostei conduceri. În cadrul întâlnirii, ce a avut un caracter confidențial, au fost discutate obiectivele strategice ale uzinei în perioada următoare. Victor Ponta le-a mărturist participanților la eveniment că uzinele Dacia-Renault și Ford reprezintă două companii apropiate sufletului său.
Consilierul onorific al prim-ministrului Victor Ponta pe probleme de transport și industrie auto, Chestorul Mircea Drăghici, s-a declarat onorat că a avut ocazia să participe la reuniune și a precizat că a fost impresionat de faptul că, Nicolas Maure, deși a stat doar pentru o perioadă de 2 ani în România, și-a însușit destul de bine limba română. Deputatul argeșean va continua să facă echipă alături de ministrul Rovana Plumb pentru a dovedi companiilor din domeniul industriei auto că Guvernul USL este un partener de încredere, prin promovarea programelor guvernamentele de sprijin a producătorilor auto autohtoni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.