Mircea N Stoian a avut dreptate în cazul Biancăi!

Încă de la începutul relației Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav, jurnalistul Mircea N Stoian nu a dat prea multe șanse cuplului.

Ziua de ieri a fost o adevărată bombă pentru telespectatorii care urmăresc povestea de dragoste dintre Bianca și Victor. După o relație de fix un an, timp în care s-au și căsătorit, Victor a anunțat bomba anului, aceea că va divorța de soția sa.

Căsătoriți de doar 3 luni, Victor a fost indignat de faptul că Bianca a plecat la Paris și că nu i-a răspuns la telefon, iar faptul că fostul iubit al acesteia, Adrian Cristea, s-a întâlnit cu ea în orașul luminilor nu ar fi, de fapt, motivul divorțului.

Mircea N Stoian anunța imediat după căsătoria celor doi că vor divorța foarte repede după marele eveniment, dacă nu cumva chiar la începutul anului. Ba mai mult, unii s-au grăbit să anunțe că Bianca și Victor ar avea un contract în care este stipulat să divorțeze la începutul anului, iar declarația lui Victor de la „La Măruță” a făcut lumină în relația celor doi.

Jurnalistul a declarat aseară la Kanal D despre divorțul celor doi:

„Bianca joacă într-un film. Eu iau de bun divorţul anunţat de Victor. Eu am spus de multă vreme că ei nu comunică nonverbal. Vorbele lor erau una, gesturile alta… Ce credibilitatea poate să mai aibă această fiinţă umană care una spune şi alta face? Se declara fidelă şi este fotografiată cu Cristea”l.

„Nu pleci de acasă şi soţul să nu mai ştie nimic de tine. Nu pui poze pe internet cu soţul ca să sensibilzezi şi situaţia să stea de fapt altfel. Pui că te-ai certat, că… orice”, a adăugat Mircea N. Stoian. „Victor este o victimă”, a încheiat acesta.

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Cristea, Mircea N. Stoian a comentat:
„Atâta vreme cât era la Steaua, avea o clauză să nu fie implicat în scandaluri, să nu vorbească. Acum, că e liber de contract, poate intra în această telenovelă să vorbească orice… Bianca şi Adrian Cristea nu se vor căsători”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.