Miuțescu și Moșteanu ar putea împărți un fotoliu de deputat. E care pe care!

0

USR, Forța Dreptei și PMP discută intens despre o alianță pe care să o semneze și care să reprezinte segmentul de dreapta al alegătorilor. Discuțiile sunt destul de avansate și, în Argeș cel puțin, va aduce alături doi adversari politici vechi, președintele Forței Dreptei Argeș, deputatul Adrian Miuțescu și Ionuț Moșteanu, deputat USR și purtător de cuvânt al partidului.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. ACUM! ȘAPTE SAMSARI DE MAȘINI SĂLTAȚI DE MASCAȚI! PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ ȘI ALTE TREI JUDEȚE!

Cei doi ar putea împărți locurile de pe lista de parlamentari, însă este destul de greu de crezut că pot fi eligibile două poziții la următoarele alegeri. Așadar, lupta pentru locul I la Camera Deputaților nu va fi ușoară. Pe de o parte, Miuțescu se bucură de sprijinul direct al lui Ludovic Orban, fiind unul dintre oamenii săi cei mai loiali, pe de altă parte, Moșteanu este specialist în a se descurca în situații dificile (are prieteni de bază, deh!). Dacă Miuțescu cunoaște județul și chiar știe politică, Moșteanu dă frumos în poze, vorbește exact ca un userit sadea, dar nu și-a legat numele în niciun fel de Argeș. De Pitești și l-a legat candidând împotriva vântului, împiedicând grav strategia PNL pentru câștigarea primărei Pitești și trimițând în consiliul local niște persoane care au făcut exact opusul a ceea ce a livrat în campanie: au făcut blat cu „ciuma roșie”. Căci atacul la PSD dă bine la popor numai în campanie. După, se bat useriștii între ei care să fie mai servil.

În ceea ce privește PMP, e mai greu de crezut că ar putea da un candidat, câtă vreme nici nu au limpezit apele în partid, care e cu Eugen Tomac, care cu Cristian Diaconescu… Astfel, lupta rămâne între Miuțescu și Moșteanu, cu mari șanse în favoarea lui Miuțescu, acesta fiind mereu prezent în viața politică, socială și adminitrstivă a județului, iar Moșeanu devenind și mai puțin necunoscut decât era.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata