Moarte înfiorătoare! Adolescent omorât în bătaie pe stradă fără niciun motiv!

0

Moarte înfiorătoare! Adolescent omorât în bătaie pe stradă fără niciun motiv!

Un adolescent de 17 ani a fost ucis cu bestialitate de doi tineri. Din primele informații, se pare că băiatul se afla cu un grup de prieteni în oraș, moment în care s-au intersectat cu un alt grup de trei barbate care l-au lovit fără niciun motiv anume. Adolescentul a fost luat la bătaie din senin, fiind lovit cu pumnii și picioarele până a căzut la pământ.

CITEȘTE ȘI: „SUNT MAI MULŢI OAMENI, NU PUTEM VEDEA CÂŢI, FĂRĂ SEMNE DE VIAŢĂ!” TRAGEDIE PE A1!

Cu ultimele puteri a încercat să se ridice și să fugă, însă a fost prins de un alt bărbat din gașca agresorilor și lovit cu pumnii în față până a căzut secerat la pământ. Agresorii s-au făcut nevăzuți, lăsându-l de băiat să moară în stradă. Prietenii lui au sunat imediat la 112 însă, din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața, fiind nevoiți să constate decesul.

Cei doi bărbați, de 35 și 32 de ani, au fost identificați în scurt timp și reținuți pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Crima înfiorătoare s-a petrecut recent pe o stradă din Tulcea.

„Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului. Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ.”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata