Moarte îngrozitoare! Bărbat găsit carbonizat în urma unui incendiu!

0

Un bărbat de aproximativ 70 ani din cmuna argeșeană Râca a avut partea de o moarte îngrozitoare după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări în această seară.Din primele informații, pompierii au fost alertați prin Sistemul Unic 112, cel mai probabil de vecinii bătrânului, iar la fața locului se deplasează cu două autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului.

În momentul în care au intrat în locuință, pompierii l-au găsit pe bătrân carbonizat. Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului, acesta vor fi stabilite după lichidarea flăcărilor.

Incendiul se manifestă într-o încăpere a unei locuințe de dimensiuni mici. La fața locului au ajuns două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat.S-a lucrat pentru localizarea incendiului și pătrunderea în interiorul casei, iar pe timpul misiunii a fost identificată o victimă de sex masculin pentru care nu s-a mai putut face nimic. În continuare, echipajele pompierilor lucrează la lichidarea incendiului.” transmite Isu Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata