Moarte tragică! Bătrână de 82 ani-omorâtă de soț! Unde a fost găsit bărbatul?

0

Moarte tragică! Bătrână de 82 ani-omorâtă de soț! Unde a fost găsit bărbatul? O bătrână de 82 ani a avut parte de o moarte tragică, aceasta fiind înjunghiată chiar de soțul ei. Bărbatul, în vârstă de 96 ani și-a omorât soția după care s-a făcut nevăzut. O femeie care avea grijă de ei a fost cea care a făcut descoperirea macabre și a alertat autoritățile. Tot femeia a anunțat și că bătrânul este de negăsit.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! UN CUNOSCUT MEDIC ARGEȘEAN-GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! FIICA SA A DAT ALARMA!

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața soției. Polițiștii, însoțiți de un câine, i-au dat de urmă bătrânului. Bărbatul era ascuns în podul casei. Surse apropiate anchetei au precizat că nonagenarul suferă de Alzheimer, iar în fața anchetatorilor nu a avut nicio reactive. Tragedia s-a petrecut recent în comuna Mălușteni, județul Vaslui.

„La fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii. Întrucât în cauză exista suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Prezumtivul autor, un bărbat de 96 de ani, soțul persoanei decedate, a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru evaluare și expertizare”, au anunțat oficialii inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata