Mobilizare de forțe la Valea Iașului!

0

În zilele de 18 și 19 septembrie 2023, în zona Valea Iașului din județul Argeș se desfășoară un exercițiu de tip Livex, denumit Blue Mountain, la care participă jandarmii argeșeni și personal din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al judetului Argeș, Batalionului 33 Vânători de munte „Posada”, Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.
Scopul acestui exercițiu este de a antrena forțele participante pentru descoperirea, capturarea sau neutralizarea unor elemente paramilitare.
Exercițiul își propune să verifice interoperabilitatea dintre structurile implicate, existența logisticii necesare, dar și modul de acțiune al forțelor participante în cazul unor situații neprevăzute.
În data de 19 septembrie, anumite secvențe ale exercițiului se vor desfășura și în municipiul Curtea de Argeș. Astfel, dorim să informăm cetățenii că nu este vorba despre un eveniment real ci este un exercițiu de pregătire, care este necesar a fi tratat ca atare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata