Modificări în transportul public din Pitești! Ce se întâmplă cu linia 7B?

0

Traselul liniilor 7 și 7B ar putea fi prelungit până la gară, potrivit unei propuneri venite din partea consilierilor locali PNL Mihai Coteț, Sorin Apostoliceanu, Cătălina Dumitrașcu și Răzvan Șerbănoiu, care va fi votată și dezbătută în ședința ordinară din această lună a Consiliului Local Pitești. Conform proiectului, în acest moment sute de persoane care stau pe Gheorghe Doja sunt nevoite, ori să coboare la gară, ori să meargă până în stația de la Comisariat pentru a avea acces la transportul public de călători.

„În data de 30 septembrie 2022 ar fi trebuit să se finalizeze proiectul de realizare a punctelor de transfer pentru integrarea operațională a transportului public și periurban. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar contractul a fost prelungit până în luna octombrie 2023.

CITEȘTE ȘI: ELEVII DIN PITEȘTI ÎȘI VOR PRIMI BURSELE! ÎN CE ȘCOLI VOR FI ACORDATE CELE MAI MULTE! LISTA COMPLETĂ!

Din luna martie a anului 2022, o parte dintre piteștenii care locuiesc în zona Gheorghe Doja nu au mijloc de transport în comun. Stația de capăt de linie a autobuzelor 7 și 7B a fost „mutată temporar” în stația „Comisariat”, pentru a fi montate stațiile de încărcare și a fi amenajată zona corespunzător. Practic, și la anul, piteștenii se vor confrunta cu această problemă, pentru că lucrarea e departe de finalizare. Oamenii sunt extrem de nemulțumiți pentru că vorbim de o zonă extrem de circulată, studenții au nevoie de un mijloc de transport cu care să ajungă la facultate” se arată în expunerea de motive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata