Modificări majore în Programul Rabla! Prime de casare mai mari şi posibilitatea de a preda două maşini!

0

Modificări majore în Programul Rabla! Prime de casare mai mari şi posibilitatea de a preda două maşini! Programul Rabla 2023 a început de ieri și vine cu noutăți. Printre cele mai mari modificări se numără primele de casare mai mari, respectiv 7.000 de lei pentru persoanele fizice, dar şi posibilitatea de a preda două maşini.

CITEȘTE ȘI: „AI PLECAT MULT PREA DEVREME!” DOLIU IMENS ÎNTR-O INSTITUȚIE DIN PITEȘTI! 

Prima de casare a fost majorată la 7.000 lei, respectiv 10.000 lei în cazul predării a două autovehicule uzate. Instituţiile publice pot beneficia de prima de casare în cuantum de 7.000 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, fără a fi obligate să predea spre casare un autovehicul uzat.

Cuantumul finanţării este de 51.000 de lei pentru un autovehicul nou electric şi 26.000 de lei pentru un autovehicul nou electric hibrid plug-in. Programele se vor desfăşura în două etape, în limita sumelor alocate. Prima etapă este organizată în perioada 24 martie – 30 iunie.

  • La Rabla Clasic, persoanele juridice au alocată suma de 130 milioane de lei, persoanele fizice – 235 de milioane lei, iar instituţiile publice – 27 milioane de lei.
  • La Rabla Plus, persoanele juridice beneficiază de un buget de 200 milioane lei, persoanele fizice – 300 de milioane lei, iar instituţiile publice – 46 milioane lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata