Momente de groază pentru 100 de călători! Un tren a luat foc în mers!

0

Un tren în care se aflau peste 100 de călători a luat foc în mers, una dintre locomotive fiind distrusă aproape în întregime de flăcările violente. Trenul, care se deplasa pe ruta Oradea-Valea lui Mihai, a luat foc brus, norocul călătorilor fiind gestul incredibil pe care mecanicul locomotivei l-a făcut pentru a-I salva.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAT BĂTUT CU BESTIALITATE DE O FEMEIE PE O STRADĂ DIN PITEȘTI!

Mecanicul locomotivei, un bărbat de 33 de ani, deși a sesizat flăcările la motorul trenului, a continuat traseul cu picioarele prin foc pentru a putea duce trenul într-un loc sigur, cât mai aproape și mai accesibil pentru intervenția pompierilor. Acesta a parcurs câteva sute de metri în ciuda temperaturii ridicate ce era degajată de flăcările de la motor și a oprit trenul la punctul de trecere peste calea ferată.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave la picioare, însă a fost felicitat de pompieri că a reușit să salveze viața a peste 100 de aoemni. În momentul în care a oprit trenul, din fericire, toți călătorii s-au autoevacuat la timp. În urma incendiului, locomotiva a ars în proporție de 70 %. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui conductor electric defect la compartimentul motor al locomotivei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata