Momente tragice la Capela de la Sfântul Gheorghe! Colegii polițistului local și-au luat rămas bun! VIDEO!

0

Momente tragice la Capela de la Sfântul Gheorghe! Colegii polițistului local și-au luat rămas bun! VIDEO!

Peste 40 de agenți ai Serviciului Siguranță Publică din cadrul Poliției Locale Pitești au mers, în urmă cu puțin timp, la Capela Cimitirului Sfântul Gheorghe, pentru a-i aduce un ultim omagiu și a-și lua rămas bun de la colegul lor Vali.

CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTI DIN ZECE JUDEȚE – ULTIM OMAGIU COLEGULUI UCIS ÎN STRADĂ!

Polițiștii locali, colegi ai bărbatului ucis de un tânăr în stația de la Brătianu, au venit cu autospecialele cu semnalele luminoase pornite. Momente tragice au avut loc în momentul sosirii colegilor lui Vali care, vizibil răpuși de durere, au izbucnit în lacrimi. Aceștia au depus flori și lumânări la căpătâiul Condoruș Savaste, unul din cei mai apreciați și respectați angajați ai instituției, cel care și-a făcut meseria cu mare dăruire peste 16 ani.

Polițistul local Condoruș Savaste va fi condus joi pe ultimul drum și va ajunge pentru ultima dată la sediul Poliției Locale Pitești, instituție pentru care a lucrat încă din 2007. Slujba de înmormântare va începe la orele 12:00 la Biserica Sf. Gheorghe, de lângă cimitir, iar de la ora 13:00 cortegiul funerar va avea următorul traseu: Biserica – sediul Poliției Locale Pitești (bld. Eroilor, nr. 30) – domiciliul defunctului (str. Exercițiu) – cimitir (str. Stadionului, Pitesti).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata