Morții de Covid să fie dezgropați! Află cine cere asta!

Avocata Diana Șoșoacă a devenit, în foarte scurt timp  cunoscută din cauza ieșirilor publice în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei actuale, aceasta susținând că totul este o mare conspirație în care sunt implicate de la șefii de state la personalul medical. De asemenea aceasta a mai susținut că vrea să fie dezgropați toți morții de COVID, asta pentru că personalul medical declara morţii din alte cauze ca decedaţi din cauza noului coronavirus, pentru a încasa sume uriaşe de bani.

Astfel, Şoşoacă a declarat că va cere şi va obţine în instanţă dezgroparea tuturor morţilor care au avut declarată cauza morţii Covid 19, pentru a le face autopsia şi a-şi demonstra astfel punctul de vedere, scoţând la iveală conspiraţia.

Diana Șoșoacă a participat la mai multe adunări publice fără a purta mască și, mai mult, apare în mai multe filmulețe în care le spune oamenilor că totul este o conspirație. De altfel, ea s-a făcut remarcată și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor în recentul scandal al pelerinajului de Sfântul Andrei.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.