Moş Crăciun a venit cu daruri pentru 280 de sportivi de la CS Mioveni!

Ieri, Moş Crăciun a venit la cei 280 de sportivi de la CS Mioveni, cu daruri, mulţumiri şi speranţe de mai bine pentru noul an care se apropie cu paşi repezi. Evenimentul de la stadionul din Mioveni s-a datorat Consiliului Director, dar în cea mai mare măsură primarului Ion Georgescu, omul de care se leagă toate speranţele sportului din acest tânăr oraş. Gestul frumos al conducătorilor din Mioveni este cu atât mai mult de apreciat, cu cât sportul românesc, în special fotbalul, trece printr-o criză acută…  
„Copii, cu ce echipă ţineţi?“. „Cu Steaua, cu Steaua!“
Primii au fost premiaţi cei mai mici fotbalişti, grupa celor născuţi 2003 – 2004. Întrebaţi de Daniel Barbu, din conducerea clubului, amfitrionul acestui eveniment, cu ce echipă ţin micuţii fotbalişti de opt ani, aceştia au răspuns în cor: „Cu Steaua!”. „Şi după Steaua, cu cine ţineţi?”, a venit a doua întrebare. „Cu Barcelona!”. „Şi după Barcelona?”, „Cu CS Mioveni!”, a venit, în sfârşit, răspunsul mult aşteptat!
Micii fotbalişti au colindat
Cea de-a doua grupă, copii născuţi în anul 2002, au cântat în faţa celor prezenţi şi a bradului frumos împodobit, un colind tradiţional cu Moş Crăciun, după care şi-au luat bucuroşi pachetele. Pentru unul din viitorii fotbalişti de la CS Mioveni, fostul jucător al galben-verzilor, Gabi Enache, în prezent la ASTRA Giurgiu, este un adevărat idol pe urmele căruia vrea să păşească. După cum se ştie, CS Mioveni a primit în această toamnă pentru transferul lui Enache, o sumă importantă: 150.000 de euro.
Judokanii, boxerii şi jucătorii de tenis de masă sunt mândria clubului
După ce au fost premiate, cele zece grupe de tineri fotbalişti cu care muncesc  nouă antrenori, au fost răsplătiţi şi sportivii de la celelalte secţii ale clubului, respectiv judokanii, boxerii, şi jucătorii secţiei de tenis de masă. „Să nu mire pe nimeni, dacă peste puţin timp, CS Mioveni va avea echipă în prima ligă din România. Jucătorii noştri au făcut progrese remarcabile, sunt deosebit de talentaţi şi muncesc mult şi bine la antrenamente şi competiţii. De altfel, în anul 2012 rezultatele bune pe care le-au obţinut stau mărturie”, spuneau  antrenorii  Liviu Petrescu şi Verginel Popescu.
Bucuriile lui Telu Stancu şi Marian Radu II
„Este o mare bucurie pentru noi să vedem atâţia copii, viitori fotbalişti, fericiţi. Pentru acest lucru trebuie să fim recunoscători  Primăriei Mioveni, domnului primar Ion Georgescu, precum şi Consiliului Director. La grupele  noastre de juniori este o emulaţie nemaiîntâlnită, şi în scurt timp vor veni şi rezultatele pe care cu toţii le aşteptăm.  Avem zece grupe de juniori, începând cu cei mici, născuţi 2004, până la juniori mari. În scurt timp vom oferi jucători la echipa mare, aşa cum au fost Gabi Enache şi Valentin Coşereanu”, spuneau şefii Centrului de Copii şi Juniori de la CS Mioveni, Telu Stancu şi Marian Radu II.
Preşedintele Dumitru Olteanu are o problemă familială
Din păcate, de la eveniment a lipsit Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni. Domnul Olteau are o problemă familială, socrul său suferind un al doilea atac celebral. Conducerea clubului este alături de preşedintele Olteanu în această situaţie grea în care se află.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.