Moșteanu ne ia de proști. Și pe noi, și pe ai lui de la USR.

0

Ionuț Moșteanu uimește din nou și dovedește că este rupt atât de realitatea politică argeșeană, cât și de linia anti-PSD adoptată de colegii săi. Declarațiile făcute la brațul pretinsului președinte al PMP, Eugen Tomac, ar fi fost de râs dacă nu duceau înspre râs și penibil.

Săptămâna trecută, joi, liberalii și useriștii din Consiliul Local Pitești au făcut front comun pentru a susține pădurea Trivale arie protejată și nu doar că s-au opus PSD-ului, dar chiar au ieșit scântei. Cel mai atacat de către pesediși, liderul liberal Mihai Coteț. Ce face filfizonul Moșteanu ca să arate că nu dă doi bani pe colegii lui? Atacă PNL din consiliul local, care e aliat cu USR și, mai ales îl atacă pe Coteț.

Unii din USR cu munca, alții cu joaca și jocurile (politice)

Vineri, la sediul PMP, Tomac, cel care se dă drept președinte în locul lui Cristian Diaconescu, l-a prezentat pe deputatul Moșteanu drept aliat în colaborarea ce urmează să se înfiripe. Iar deputatul, cunoscut pentru cea mai acută lipsă de activitate parlamentară din Argeș s-a apucat și să dea cu barda-n PNL. Atenție, în PNL, nu în PSD. Asta, în timp ce-i turuia gura despre USR că-s cei mai buni comunicatori. Numai că lui, dragul de el, deputat stabilit la București, nimeni nu-i spuse cum stă situația în teritoriu. Și, penibil, și extrem de demagog, Moșteanu ne-a spus cu mâna pe inimă că are cel mai bine organizat partid din România. „Avem cei mai buni oameni de partid care au arătat că pot să facă treaba și local și central”.

Serios? Și atunci de ce nu-i spune nimeni domnului deputat că USR și PNL au o alianță în Consiliul Local Pitești și chiar fac eforturi pentru a-și promova proiectele… Și nu numai la Pitești… Și da, chiar ar reuși ei ceva treabă local, dacă nu ar face unii ca Moșteanu jocuri pe la spatele activului de partid.

Un aspect deloc de neglijat dă de gândit: Moșteanu l-a atacat acum aproape 4 ani la alegerile locale, aproape exclusiv, pe candidatul PNL Sorin Apostoliceanu iar acum pune tunurile pe noul candidat al PNL, Mihai Coteț. Cui ce serviciu face?

Moșteanu ne ia de proști. Punct.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata