„Motanul” este pe cai mari în Turcia! Gol în poarta Galatei

Bogdan Stancu, fotbalistul piteştean ajuns pe malul Bosforului, este „rege” la Orduspor. Ultimul gol înscris pentru noul său club a fost contra fostei sale echipe, Galatasaray, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.  Chiar dacă echipa sa a condus şi cu 2-0, pe tebela de marcaj, în final, însă, a trebuit să se recunoască învinsă, iar „Motanul „ spune că e greu să nu-ţi pierzi capul în infernul de pe Aly Sami Yem.
Felicitări pentru gol, Bogdan!
-Vă mulţumesc, dar era bine să nu fi pierdut… Am avut o primă repriză excelentă. Poate ne-au luat cam de sus… În cea dea doua repriză, cu un public extraordinar, peste 25.000 de spectatori, n-am mai rezistat…
Ai dat gol fostei tale echipe…
-Şi am pasat la primul gol. Mă bucur că am reuşit să înscriu şi contra cele mai bune şi în formă echipă din Turcia.
Ai avut emoţii la penalty?
-Nu. Portarul lor ştia unde dau, dar am schimbat şi am făcut 2 – 0.
Ai luat şi un cartonaş galben…
-Tensiunea şi presiunea erau prea mari în repriza a doua. Este greu să nu cedezi psihic pe un stadion cu o atmosferă  fantastică…
Eşti golgeterul echipei cu nouă goluri. Este adevărat că ai ofertă de peste 12 milioane de euro de la o echipă de top din Franţa?
-Am auzit şi eu acest lucru, dar conducerea clubului va decide în acest sens… Eu sunt acum la Orduspor şi mă simt bine.
Cum vor fi meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Olanda?
-Foarte grele. Mult mai important pentru noi va fi cel cu Ungaria. Este chiar capital. Iar cel cu Olanda, dacă nu vom pierde, va fi un bonus pentru noi.  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.