Motivul pentru care omul lui Stancu de la Bascov a plecat la AUR: „Lucrurile au ieșit de sub control!”

0

Marin Ilie, fost consilier local PSD la Bascov, actual membru AUR a dezvăluit motivele pentru care a părăsit organizația social-democrată și a ales să facă pasul în formațiunea lui Simion. Fostul ales local a explicat că, în perioada în care a fost membru PSD, i s-au pus frâne, cel mai probabil de către edilul Gheorghe Stancu, în momentul în care venea cu proiecte pentru dezvoltarea localității. De asemenea, acesta a mai spus că „la 70 ani, rămâi tot șef”, ceea ce s-ar putea traduce că organizația locală este condusă de o singuă persoană, restul membrilor neavând niciun cuvânt de spus.

„Sunt venit de la alt parid, de la PSD. Am făcut treabă bună și acolo, nu am participat la nicio astfel de nenorocire. În momentul în care am văzut că lucrurile ies de sub control, am considerat că este de bun augur să vin aici și să fac treabă. Nemulțumirea în PSD a fost sigilarea oamenilor. În PSD, la 70 ani rămâi șef. Dacă ai idei, nu sunt discutate ” a declarat Ilie.

Vă reamintim faptul că Marin Ilie a decis în luna martie a acestui an, după 11 ani în care s-a implicat în administrația locală din partea social democraților, să facă un pas în spate. Din câte se pare, la baza acestei decizii ar sta chiar comportamentul edilului față de colegii din Consiliul Local.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata