Motociclist atacat de urs, pe Transfăgărășan! Gestul inconștient care îl putea costa viața! VIDEO!

0

Motociclist atacat de urs, pe Transfăgărășan! Gestul inconștient care îl putea costa viața! VIDEO! Un motociclist a fost la un pas să își piardă viața după ce a fost atacat de un urs pe Transfăgărășan. Gestul inconștient al bărbatului i-a pus viața în pericol. Concret, bărbatul care se plimba pe Transfăgărășan a observat un urs pe marginea drumului și s-a oprit și apropiat de urs pentru a-l hrăni.

CITEȘTE ȘI: ORDONANȚA AUSTERITĂȚII ÎNGROZEȘTE BUGETARII! CE INSTITUȚII DISPAR?

Din fericire, turistul din Muntenegru a fost doar ușor atins de urs și a scăpat printr-o minune. Momentul în care animalul sălbatic a sărit spre el a fost filmat de mai mulți trecători și apoi postat pe rețelele de socializare. „Între timp un cetățean din Bosnia & Herțegovina pe Transfăgărășan!” este mesajul care însoțește video-ul.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de situații în care turiștii își pun viața în pericol, oprindu-se să hrănească urșii pe marginea drumului. Astfel de fapte se pedepsesc cu amendă, atrag atenția polițiștii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata