Motociclist transportat de urgență la spital! Impact violent cu o mașină!

0

Un motociclist a fost transportat în această după amiază cu răni grave după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut în orașul Mioveni. Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate, iar motociclistul ar fi intrat direct în mașină. În urma impactului, aceasta a suferit o fractură deschisă la piciorul stângă și mai multe traumatisme la nivelul capului și abdomen.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD, i s-au acordat primel îngrijri medicale și a fost transportată la spital. De asemenea, la fața locului s-au delasat și oamenii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în orașul Mioveni, zona Lidl. Din primele informații, este vorba de un incident între un autoturism și o motocicletă, iar în urma acestuia a rezultat o singură victimă,  conștientă, motociclistul în vârstă de 29 de ani, care a fost preluat și transportat la spital de către paramedicii SMURD cu mai multe traumatisme. Printre leziuni, prezenta o fractură deschisă la membru inferior stâng, o plagă la abdomen și un traumatism la cap” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata