Motocicliști amendați drastic de polițiști! Cu ce nereguli au fost prinși?

0

Polițiștii rutieri piteșteni și reprezentanții R.A.R. Argeș au depistat un tânăr de 18 ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe str. Frații Golești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea montat pe sistemul de evacuare a gazelor, dispozitive neomologate.
De asemenea, a fost depistat și un alt tânăr, de 24 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe str. Frații Golești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea montat pe sistemul de evacuare a gazelor, dispozitive neomologate.
Cei doi au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei fiecare, conform OUG 195/2002, iar certificatele de înmatriculare au fost retrase, fiind eliberate dovezi înlocuitoare.
De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești și reprezentanții RAR Argeș au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe str. Frații Golești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea valabilitatea ITP, precum și valabilitatea poliței de asigurare obligatore auto, expirate.
Tot pe str. Frații Golești, polițiștii rutieri piteșteni și reprezentanții R.A.R. Argeș au mai depistat un bărbat de 40 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea valabilitatea ITP expirată.
Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei fiecare, iar certificatele de înmatriculare au fost retrase, fiind eliberate dovezi înlocuitoare.
Astfel de acțiuni vor continua.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata