Motorină în loc de benzină la o stație Petrom! Zeci de șoferi au ajuns cu mașinile în service!

0

Motorină în loc de benzină au alimentat la o stație Petrom zeci de șoferi. Greșeala nu este a lor, ci a reprezentanților stației peco care au încurcat borcanele. Inexplicabil. După tot acest incident, afectați au fost șoferii care au ajuns cu mașinile în service și trebuie să scoată din buzunare sute sau, în unele situații, mii de lei.

CITEȘTE ȘI: TERMO CALOR SE PREGĂTEȘTE SĂ DEA DRUMUL LA CĂLDURĂ! ATENȚIE PITEȘTENI!

„În urma alimentării de la benzinăria cu pricina, în data de 12 septembrie, maşina mea indică sezorul check engine. Urmează să fie dusă la service şi să stabilim prejudiciul.”,a mărturisit unul dintre șoferii păgubiți.

„Maşina dă rateruri, nu mai trage, probleme şi probleme. După analize întemeiate, îţi spune mecanicul că ar fi bine să schimbi bujii, fişe, injectoare. Nicidecum nu ai cum să alimentezi cu motorină, eşti atent când ai maşină pe benzină.”, a povestiti un alt șofer.

Mai multe autospeciale ale poliției au fost alimentate

Printre cei afectaţi se află şi mai mulți angajaţi ai poliției care au mers cu autospecialele să alimenteze. Mai mulți șoferi au depus plângeri la Protecția Consumatorilor care a demarat un amplu proces de verificare a benzinăriei. Incidentul s-a petrecut recent l la o staţie Petrom de pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

„Pompele erau blocate, începând de ieri, de la ora 14 de către operatorul economic. Noi am făcut o oprire temporare la acele pompe, s-au preluat probe şi aşteptăm rezultatul. Compania care deţine staţia a anunţat că situaţia este analizată, iar şoferii vor fi despăgubiţi. Pe cetăţeni îi rugăm să vină spre noi şi spre operatorul economic, cu bonul fiscal, cu dovada că au alimentat în zilele de ieri şi alaltăieri şi vor fi despăgubiţi.”, a declarat Dacian Manoliu, director Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata