Muncitorii de pe Bulevardul Petrochimiștilor dați dispăruți! Haosul din trafic continuă!

0

Nici urmă de muncitori, ci doar un utilaj lăsat pornit sunt imaginile surprinse zilele trecute pe șantierul de pe Bulevardul Petrochimiștilor de un piteștean și postate pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu!”. Lucrările, demarate în urmă câteva luni, avansează foarte lent, iar în tot acest timp, traficul rutier în zona s-a desfășurat greoi, dat fiind faptul că o bandă de circulație este ocupată de utilaje sau de resturile de asfalt și pământ.

CITEȘTE ȘI: MII DE PITEȘTENI CONDAMNAȚI SĂ STEA ÎN BEZNĂ ȘI FRIG! CEZ DOARME!

Astfel, un piteștean a luat inițiativa și a făcut o serie de poze prin care arată că niciun muncitor nu este prezent pe șantier. Ba mai mult, acuză piteșteanul, un buldoexcavator este lăsat pornit și neasigurat timp de câteva ore bune.

„Lucrările din Prundu, ZONA AUTOBAZĂ… cum să se termine, dacă se lucrează așa, ca în poze? Adică nu se lucrează, se stă.  Este un utilaj pornit de ceva timp, dar stă pe loc și doar consumă combustibil (și țigări, dar asta e altceva). De ore întregi nu a venit nimeni. Poate vin acum să se ocupe de treabă,  că mai e puțin până la pauza de masă. SE AUDE PE UNDEVA CE SPUN CETĂȚENII?” este postat de piteștean.

„Unde e Ana, găsiți-o pe Ana, să se termine lucrările”

Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți piteșteni criticând lentoarea lucrărilor și modul de (ne)lucru al muncitorilor. De asemenea, majoritatea care au comentat la postare, sunt neîncrezători că această lucrare va fi finalizată curând,urmând ca în perioada sărbătorilor traficul să devină un coșmar.

„Incetisor si pe la umbra, asta e ritmul de lucru in Prundu. Paralizeaza acel cartier din primavara si nimeni nu vine cu nici o explicatie!”

„Lucrările în Prundu au început din luna Martie și nu cred că se vor termina anul ăsta! Haosul va fi mai mare în trafic ,având în vedere că vin sărbătorile . Trec zilnic pe aici ! Se lucrează la mișto, la trecerea timpului ! Cine-i controlează ? Afară de primar ,pe care îl înjură toată lumea avem și un administrator ! Ăsta cu ce se ocupă ?Nu este nimeni pe teren!”

„Aruncati cu apa fiarta pe Dorel sa se trezeasca sau sa ii plesneasca parbrizul”

„Anul acesta Bdul Petrochimistilior a devenit varianta modernă la Mănăstirea Argeșului, ziua se săpa, noaptea se astupa, a doua zi iar, a treia zi iar, lucra în zadar. Unde e Ana, găsiți-o pe Ana, să se termine lucrările.”

„Am trecut într-o zi pe acolo, erau în jur de 7-8 muncitori. 4 se chinuiau sa rupă cozile la lopeți, și încă 3-4 se străduiau din toate puterile sa descarce bateriile la telefoane.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata