Munți de gunoaie pe malul Râului Argeș! Patroni de serviceuri auto – amendați!

0

Garda de Mediu Argeș pare să se fi ieșit din dezmorțire și a pornit o amplă campanie de controale după incidentul în care patronul unui service de pe strada Depozitelor a deversat aproximativ 500 litri de ulei în râul Argeș. Comisarii au mers pe teren, iar în urma celor constatate l-au amendat pe afacerist cu suma de 60.000 lei și au făcut plângere penală pe numele acestuia. De asemenea, nici întreprinzătorii vecini nu au scăpat de controale, iar în urma neregulilor găsite au fost amendați cu 82.000 lei și au fost obligați să remedieze problemele.

„Având in vedere incidentul de mediu din data de 31.01.2023 prin care s-a produs poluarea apei râului Argeș prin deversarea de deșeuri lichide cu conținut de produse petroliere, Comisariatul Județean Argeș al Gărzii Naționale de Mediu a efectuat mai multe controale, atât la făptuitor cât și la alți agenți economici ce își desfășurau activitatea in aceeași incintă.

CITEȘTE ȘI: NICUȘOR DAN – DAT PE MÂNA PROCURORILOR! ANI – CAPETE DE ACUZARE GRAVE PENTRU EDILUL CAPITALEI!

Agentul economic care a produs poluarea a fost sancționat cu amenda in valoare de 60.000 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor generate din activitate și a fost întocmita o sesizare penală și transmisă către organele abilitate.

In perioada 31.01.2023 – 15.02.2023 au mai fost controlați alți 5 agenți economici ce își desfășoară activitatea in aceeași incinta fiind aplicate 5 amenzi contravenționale in valoare totala de 82.000 lei și au fost dispuse măsuri de remediere a neconformităților” transmite Garda de Mediu Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata