Mutu are antrenor condamnat la închisoare şi la echipa de club

Atacantul român va fi pregătit, la gruparea franceză Ajaccio, de un tehnician care a făcut opt luni de închisoare.

Dacă la echipa naţională, Adrian Mutu – cel mai bun marcator din istoria „tricolorilor” – îl are drept selecţioner pe Victor Piţurcă, proaspăt condamnat la un an de închisoare cu suspendare în „Dosarul Valiza”, pentru favorizarea infractorului, în Corsica, vedeta în vârstă de 34 de ani va fi antrenat de Rolland Courbis.

Tehnicianul în vârstă de 59 de ani are un lung istoric de probleme cu legea, fiind anchetat în trei dosare penale. Courbis a trişat la un cazinou din Nisa.

A făcut nevăzute mai multe sume de bani din transferurile efectuate de gruparea Toulon şi a fost implicat într-o afacere necurată şi la Olympique Marseille, fapt care i-a adus o condamnare de opt luni în spatele gratiilor.

De asemenea, Courbis a fost rănit într-o răfuială mafiotă în Corsica. Noul antrenor al lui Mutu a ajutat-o pe Ajaccio să promoveze în Ligue 1, în 2002, pregătind numeroase formaţii în cariera sa, care a început în 1986. El este la al treilea mandat la gruparea corsicană, în 2012 schimbând trei echipe: selecţionata Nigerului, FC Sion şi USM Alger.

Adrian Mutu a marcat 11 goluri sezonul trecut pentru Ajaccio, care s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă din Ligue 1.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.