N-a mai apucat să ajungă la familie. Șofer român – căzut secerat în timp ce încărca TIR-ul

0

Un bărbat care urma să vină în România, la familie, plecat la muncă în Italia, a sfârșit tragic, în timp ce încărca TIR-ul, într-o parcare. La prima vedere s-a spus că ar fi vorba despre un accident de muncă. 

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Bărbatul a căzut din vehiculul pe care îl încărca și toată lumea a crezut, în acel moment, că s-a rănit. Era în curtea unei firme din Gustella, iar angajații prezenți la fața locului au realizat imediat că e o situație foarte gravă. Au încercat să-i acorde românului primul ajutor, folosind inclusiv defibrilatorul din dotarea serviciului de urgență al firmei. A fost în zadar, iar medicii de pe cele două ambulanțe sosite rapid la locul incidentului n-au putut decât să constate decesul românului.

În curtea firmei aterizase inclusiv un elicopter ambulanță, dar a plecat înapoi la Parma, după ce medicii au declarat decesul românului, victimă a unui infarct. Constantin locuia în țară și făcea regulat curse în Italia. Reprezentanții biroului de Medicină a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat că nu e vorba despre un accident de muncă. Ulterior, carabinierii au luat legătura în țară cu familia șoferului, care va ajunge în Italia astăzi, pentru a încheia formalitățile de repatriere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata