Narcis Sofianu intervine în scandalul medicului de la SJU Pitești: „Fisura în sistem a fost lipsa de implicare a doamnei manager!”

0

Scandalul alocării de locuințe sociale pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean Pitești a luat aploare din cauza lipsei de implicare a managerului Adriana Molfea, a declarat consilierul județean Narcis Sofianu. Liberalul a declarat că aceasta nu a făcut o solicitare de atribuire a unui apartament sau garsonieră către CJ Argeș sau către CL Pitești, dat fiind faptul că între cele două există un parteneriat în acest sens. Mai mult, alesul județean a anunțat că finalizat un proiect de hotărâre care va fi dezbătut în perioada următoare pentru rezolvarea hibelor din SJU Pitești.

„Am finalizat, ieri, cu domnul secretar al județului Argeș un proiect privind constituirea unei comisii de analizare  a situației din Spitalul Județean. Personal, nu am vrut să mă implic când a fost acel scandal despre locurile locative pentru medicii care nu sunt domicialiați, însă aș vrea să fac unele precizări.

Și în mandatul trecut, m-am implicat pentru a „unge” sistemul în ceea ce privește medicii care nu locuiesc în Pitești. Acum, avem încă în vigoare hotărâre care atestă colaborarea între CL Pitești și CJ Argeș. Fisura în sistem a fost lipsa de implicare a doamnei manager în relația cu anumiți medici din SJU și nu a cerut alocarea de locuințe sociale” a declarat Narcis Sofianu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata