Ne arde la buzunar! Aer la preţ de gaze pe conductele GDF Suez

În momentul în care ai luat decizia de a încheia un contract cu operatorul de gaze din judeţul tău, te aştepţi ca aceasta să îţi furnizeze serviciile pe care tu le-ai cerut. Mai mult decât atât, în momentul în care ţi se emit facturi pe care tu le plăteşti, ai pretenţia ca serviciile să fie de calitate. Că eşti persoană fizică sau juridică, asta nu mai contează. Preţul este clar stipulat în contract. Numai că, în ultima perioadă din ce în ce mai mulţi argeşeni reclamă calitatea gazului natural, mai exact faptul că, pe conducta de gaze, GDF Suez furnizează… mai mult aer decât gaze.
Faci economie, dar plăteşti la fel de mult
GDF Suez Energy România, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale pentru populaţie, se pare că procedează de la un timp după bunul plac. Mai exact, nu mare trebuie să-ţi fie mirarea dacă într-o bună zi ajungi la concluzia că îţi este furnizat mai mult aer decât gaze. Cel puţin asta reclamă din ce în ce mai mulţi argeşeni. Oamenii sunt disperaţi, spunând că este o mare problemă şi că trebuiesc făcute verificări deoarece aceasta este realitatea. Gazul furnizat este de proastă calitate, pe conducta de gaze circulând mai mult aer. Aer pe care tu, ca cetăţean îl plăteşti la preţ de gaze. Ba mai mult, cetăţenii reclamă şi faptul că toată iarna au stat cu centralele la minim, în speranţa unei economii. Iar când au primit factura de gaze, surpriză, preţul era unul mare. Ca şi când nu ar fi făcut nici o economie. Aceştia susţin că, deşi ţin centrala la minim, gazul este de proastă calitate, iar centrala consumă foarte mult. Iar la final, când tragi linie, preţul este la fel de mare, economia nu se vede nicăieri.
Ţi se strică centrala, o repari cu bani din buzunar
Problemele în ceea ce priveşte GDF Suez şi calitatea gazului pe care acest operator îl furnizează nu se termină aici. Mulţi cetăţeni au reclamat şi faptul că, acesta este un principal motiv pentru care, la un moment dat centralele de apartament se strică. Şi cum bineînţeles că nu poţi sta fără căldură, ba poate mai mult ai şi copii, problemele trebuiesc remediate. Cine suportă toate aceste costuri, proprietarul, bineînţeles. Operatorul de gaze se spală pe mâini, nerecunoscând nicio secundă că este din vina lor. Şi cum se bazează pe principiul că este foarte greu de controlat şi dovedit acest aspect, mai exact calitatea gazului pe care ţi-l furnizează, în continuare cu toţii, ne încălzim cu mai mult aer decât gaze. Iar asta se simte în buzunarul noastru.
Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.