Ne lipseşte finalul

Ultima înfrângere a piteştenilor a fost consemnată la Sibiu, unde trupa antrenată de Tudor Costescu a pierdut din nou pe final de meci. „Cele trei meciuri pe care le-am pierdut în deplasare în acest campionat au fost identice. Am jucat bine până în ultimul sfert. Acolo ne pierdem. Jucătorii încep să se precipite, vor să câştige meciul singuri, şi nu mai ascultă indicaţiile de pe banca tehnică. Ne lipseşte finalul. O să purtăm din nou discuţii la nivelul lotului şi sper să înţeleagă şi să asculte ce le transmitem noi de pe marginea terenului în timpul jocului”, spune Sorin Căprărescu, antrenor secund la BCM U Piteşti.
„Psihic stăm prost“
În acelaşi context, George Ziguli, directorul tehnic al echipei trage următoarele concluzii după confruntarea de la Sibiu: „N-avem prea multe să le reproşăm jucătorilor noştri. Am pierdut un meci în care adversarul a avut mai multă şansă. Campionatul este destul de echilibrat, poate cel mai puternic din ultimii ani. Problema la noi este că psihic stăm prost, mai ales pe final de meci. Trebuie să înţeleagă şi ei ce spun antrenorii şi să facă în teren ceea ce li se cere. Coordonatorii de joc nu prea ne-au ajutat în ultimele meciuri, plus că o parte dintre jucători nu sunt în formă.”
Două jocuri într-o săptămână
După jocul disputat sâmbătă la Sibiu, pentru echipa piteşteană urmează în campionat două partide relativ uşoare. Miercuri, la Piteşti, vine nou promovata din Constanţa, apoi, sâmbătă, tot acasă, cu Miercurea Ciuc, partide din care deţinătorii Cupei şi Supercupei României speră să obţină maxim de puncte.
Popovic revine la meciul cu Miercurea Ciuc
Accidentat după jocul de la Craiova, „căpitanul” formaţiei BCM U Piteşti va reintra în lot la meciul de sâmbătă, cu Miercurea Ciuc. „Cu Popovic în teren, altfel ar fi stat lucrurile la Sibiu. Rotaţia la jucători ar fi fost mult mai mare. În plus, Popovic este un jucător puternic care ne-ar fi ajutat foarte mult în apărare. Încă nu este refăcut, aşa că nu-l vom folosi nici în meciul de miercuri, cu Farul Constanţa. Va intra însă în lot pentru partida de sâmbătă, cu Miercurea Ciuc”, explică Sorin Căprărescu.
Mai vor un jucător străin
Pentru BCM U Piteşti urmează un tur de foc, cu meciuri tari atât în cam­pio­natul intern, cât şi în Cupele Europene. „În luna noiembrie vom disputa nouă meciuri oficiale. Cu siguranţă se va acumula foarte multă oboseală, tocmai de aceea spun că avem nevoie de al şapte­lea străin în lot”, spune Sorin Căprărescu. Punctul de vedere al „secundului” de la BCM U Piteşti este susţinut şi de directorul tehnic, George Ziguli: „Trebuie să aducem încă un jucător străin de valoare. Încercăm să face transfe­rul chiar în această săptămână. Dacă azi ne hotărâm şi avem bani, mâine îl şi aducem la Piteşti. Iar dacă nu găsim resurse financiare o să facem o rectificare de buget la nivelul lotului. O să luăm bani de la jucători pentru a putea aduce al şaptelea străin”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.