Neagoe își mitraliază elevii: „Așa ceva nu e permis!”

0

Eugen Neagoe s-a aratat extrem de dezamăgit de prestația jucătorilor FC Argeș din momentul în care a ajuns pe banca tehnică, după ce din cele șapte goluri încasate de echipa alb-violetă, șase au fost din corner. Tehnicianul a explicat că asemenea greșeli sunt nepermise pentru un lot format din jucători cu experiență și după antrenamentele intensive în care fiecare fotbalist știe ce are de făcut.

„Mi-aș dori să câștigăm următoarele trei etape și să urcăm în clasament. Sigur, nu mi-aș dori să mai avem parte de greșeli nepermis de ușoare, așa cum am avut în jocul pe care l-am pierdut. Sunt foarte dezamăgit. De când am venit eu la echipă, am primit doar șapte goluri  și șase din corner. Așa ceva nu e permis la o echipă cu pretenții, o echipă cu jucători experimentați, chiar dacă lotul nostru este jumătate format din jucători tineri. Nu ai voie să faci asemenea greșeli! Fiecare jucător știe ce are de făcut, lucrăm la antrenamente, știu fiecare unde trebuie să stea. Nu pot să înțeleg asemenea greșeli. Practic, am pierdut puncte doar la cornere. De când suntem împreună, un singur gol am primit pe o acțiune colectivă a unei echipe” a spus Neagoe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata