Neam băgat la zdup după o noapte de beție! Scandal monstru într-o cârciumă din Argeș!

0

În cursul nopții de 26 spre 27 iulie, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în zona unui bar din comuna Călinești a izbucnit o stare conflictuală între mai multe persoane.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au stabilit că starea conflictuală a avut loc pe fondul consumului de alcool, fiind stabilite trei dintre persoanele participante.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că la starea conflictuală au participat 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 19 ani, majoritatea dintre ei fiind rude, din Călinești și din Ștefănești.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 27 spre 28 iulie a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii față de cei 7 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata