Nepotul familiei Paul scoate dovezile falsurilor făcute de Răzvan Grigorescu

La scurt timp după publicarea în paginile ziarului nostru a materialului care făcea referire la anumite suspiciuni de fals apărute în revendicarea pădurii de la Nucșoara, revendicare inițiată de Răzvan Grigorescu, am fost contactați de unul din moștenitorii de drept ai averii pentru care se judecă omul de afaceri. Este vorba despre un nepot al familiei Paul care îl acuză direct pe afaceristul Grigorescu de utilizarea a mai multor documente false în vederea obținerii unei averi care nu îi aparține. Pentru că și noi am intrat în posesia respectivelor acte, vom discuta în cele ce urmează despre o parte din tehnicile la care a apelat Răzvan Grigorescu în vederea finalizării planului bine pus la cale alături de alte rude ale familiei Paul.   

 

Grigorescu nu vrea să aștepte finalizarea cercetărilor penale

 

Săptămâna trecută, la instanța din Alba Iulia s-a judecat apelul înaintat de omul de afaceri Răzvan Grigorescu cu privire la decizia de suspendare a procesului de revendicare a încă  749,90 ha de pădure situate în comuna Nucșoara. În acest proces, părți sunt omul de afaceri alături de Marius Paul (un moștenitor de drept al familiei), precum și Primăria Nucșoara, dar și Simona Păun, o altă moștenitoare aflată de partea cealaltă a baricadei. Reamintim că averea pentru care se bate acum Răzvan Grigorescu a fost împărțită între doi frați, anume Paul A. Paul a cărui parte a fost luată deja de omul de afaceri, precum și Paul N. Paul, urmașă a acestuia fiind Simona Păun. Revenind la ale noastre, vă spunem că procesul de la Alba Iulia  a fost suspendat, în urmă cu câteva luni, deoarece partea adversă din dosar, în speță Simona Păun, a solicitat verificarea autenticității unor documente prezentate în instanță de Grigorescu și despre care vă spuneam chiar în numărul trecut al ziarului nostru, că asupra lor există mari suspiciuni de fals, motiv pentru care la Parchetul Câmpulung există deja deschis un dosar de cercetare penală în acest sens. Cu toate astea, omul de afaceri argeșean nu este dispus să aștepte până ce specialiștii vor decide dacă documentele lui sunt valabile sau nu, motiv pentru care insistă ca procesul lui de revendicare să se judece în continuare. Verdictul în acest sens va fi dat de instanța din Alba Iulia abia pe 21 ale lunii, moment în care partea adversă a lui Răzvan Grigorescu speră ca apelul să fie respins.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omul de afaceri locuiește în conacul familiei Paul

 

Actul cel mai controversat din acest dosar rămâne fără doar și poate testamentul lui Paul N. Paul prezentat în instanță de Răzvan Grigorescu. Chiar dacă la prima vedere pare un document autentic datorită vechimii hârtiei, acesta este contestat de Simona Păun care susține că este un fals grosolan. Motivarea femeii are la bază modul haotic în care este scris testamentul, pe de o parte, iar pe de alta, faptul că tot ceea ce scrie în testament contravine cu actul de partaj voluntar încheiat între frații Paul A. Paul și Paul N. Paul existent la Arhivele Statului și din care reiese foarte clar cum este împărțită averea familiei, act de partaj autentificat în anul 1929. „Noi considerăm că testamentul prezentat de ei este hilar, pentru că se vede că este scris de un analfabet. Mai mult, au prezentat și un registru agricol în instanță unde figurează și Paul N. Paul, despre care credem clar că este o făcătură și vă explic de ce! Noi credem că actul prezentat de ei este suspect deoarece aici apar trecute persoane de mai multe ori, iar din câte se știe, în astfel de documente, o persoană figurează o singură dată cu proprietatea pe care o are trecută acolo. Suntem de părere că au luat o pagină goală și au completat ei ce au vrut acolo” susține Matei Păun, fiul Simonei Păun, moștenitoarea de drept al lui Paul N. Paul. „Grigorescu a luat, până acum, toată averea lui Paul N. Paul care înseamnă, practic, jumătate din întreaga avere a familiei Paul. Până acum s-a ales cu conacul de la Călinești în care locuiește, cu Casa Paul din Câmpulung și aproape 700 ha de pădure în Nucșoara, pădure pe care a și vândut-o de altfel. Acum vrea să ia și jumătatea cealaltă din moștenire” a mai subliniat descendentul familiei Paul.  

 

 

 

„După suspendarea procesului de la Alba Iulia, am fost contactat de Grigorescu și încă o persoană care au vrut să facă un târg cu noi pentru a renunța la proces. Ne-au cerut atunci să le lăsăm cale liberă și să nu mai intervenim în procesul de revendicare” a declarat fiul Simonei Păun. 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.