Nicolae Dică – out de la FCSB! Becali: „Eu ce răbdare să mai am?”

0

Nicolae Dică și-a dat astăzi demisia din funcția de antrenor principal al FCSB după meciul pierdut seara trecută cu U Cluj. Tehnicianul a cedat presiunii și a decis să lase locul altcuiva pentru a-i pregăti pe roș-albaștrii pentru meciul cu West Ham. Potrivit presei centrale, Dică va fi înlocuit în perioada următoare cu Mihai Pintilii. De asemenea, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat seara trecută că nu îl va da afară pe Dică, dar îi va accepta demisia în cazul în care vrea să plece.

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face. Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static…” a spus Becali.

Dică a încheiat acest mandat la FCSB cu 9 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri, golaveraj general 34:39. A calificat echipa în grupele Conference League, dar acolo a suferit o dublă umilință cu danezii de la Silkeborg, 0-5 atât în tur, cât și în retur.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata