Nicolae Dică și-a ieșit din minți! A intervenit în scandalul suporterilor FC Argeș!

0

Nicolae Dică a reacționat dur în urma unei postări pe pagina de Facebook „FC Argeș” în care a fost trimis să își cumpere bilet pentru a-și susține echipa unde a crescut și pe care a antrenat-o în perioada în care alb-violeții evoluau în Liga a III-a. Actualul tehnician al CS Mioveni a demontat punct cu punct fiecare acuzație care i s-a adus, aducând lumină în lucruri mai puțin știute din perioada în care a fost pe banca tehnică a echipei din Trivale.

„Aș vrea să aibă curajul să răspundă oamenilor care au comentat la ceea ce a scris!”

Acesta a explicat faptul că în perioada respectivă, a adus bani de acasă pentru a plăti jucătorii, dat fiind faptul că în acel moment echipa nu avea nicio finanțare și se afla în perioada în care a trebuit să înceapă de jos după falimentul din perioada Penescu, dar și scandalul legat de meciurile old-boys în care nu a îmbrăcat tricoul alb-violet.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – TOT MAI APROAPE DE LIGA II! SCHUMACHER: „NE CHINUIM CU ACEST CUVÂNT – VICTORIE!”

„Mai mult m-a deranjat acel… nu pot să îi spun articol… făcut pe acel site (n.r. – pagina FC Argeș), acel lucru chiar m-a deranjat pentru că am văzut că a scris niște lucruri despre mine neadevărate și le punctez cum le-a scris și el acolo. În primul rând aș vrea să aibă curajul să răspundă oamenilor care au comentat la ceea ce a scris. Am văzut că nu a răspuns.

„A dat într-un om care a venit la FC Argeș în Liga a III-a, care a venit cu câțiva zeci de mii de euro de acasă și a reușit într-un an și jumătate să promoveze!”

În al doilea rând a dat într-un om care a venit la FC Argeș în Liga a III-a, care a venit cu câțiva zeci de mii de euro de acasă și a reușit într-un an și jumătate să promoveze o echipă de pe locul 7 din Liga a III-a! Și cu bani aduși de acasă, de la copilașii mei! Nu știu câți antrenori au făcut treaba asta pe la FC Argeș. Nu este obligatoriu să aduci bani de acasă, dar eu am simțit să fac acest lucru.

„Dacă au ceva cu Nicolae Dică, să vină să îi spună personal”

Apoi am văzut că la meciurile de old-boys, eu nu am jucat pentru FC Argeș. Ba da! Și la ultimul meci de old-boys am jucat pentru FC Argeș. Întradevăr, a fost un lucru care a vrut să se se facă la ultimul joc în care eu să fiu trecut să joc la echipa națională, am fost cinci jucători la echipa naționale, și când am ajuns la stadion mi s-a transmis acest lucru. Am spus domnului respectiv, un fost jucător de la FC Argeș, actualmente antrenor care a vrut să facă treaba asta, și i-am spus că eu nu joc pentru echipa națională. Joc pentru FC Argeș! Pentru că este clubul la care am stat 18 ani! Eu vreau să joc pentru FC Argeș! Dacă nu pot să joc pentru FC Argeș, eu plec acasă! Mi-am luat ghiozdanul și am vrut să plec acasă. Acum, îmi dau seama că acel lucru a fost premeditat atunci, ca să mă pună pe mine într-o postură proastă cu suporterii FC Argeș. Iată că nu au reușit să facă acest lucru! Dacă au ceva cu Nicolae Dică, să vină să îi spună personal. Deci, al doilea lucru pe care nu l-a scris cum trebuie.

„O echipă cu care FC Argeș a promovat datorită lui Nicolae Dică, făcută de Nicolae Dică cu salarii de 3.000, 5.000, 7.000… nu de euro! De lei!”

Al treilea lucru pe care l-a spus este că am lăsat echipa FC Argeș la retrogradare. Nu am lăsat echipa FC Argeș la retrogradare! Am avut un buget foarte mic, am avut am avut niște jucători și am lăsat echipa undeva la jumătatea clasamentului la patru puncte de locul 2. Acolo era echipa când a preluat-o Ionuț Badea. O echipă cu care FC Argeș a promovat datorită lui Nicolae Dică, făcută de Nicolae Dică cu salarii de 3.000, 5.000, 7.000… nu de euro! De lei! S-a mirat Daniel Pancu când ne-am întâlnit la o televiziune și s-a mirat când i-am spus de salariile de la FC Argeș. Cam ăsta e Nicolae Dică și nu vreau să continui mai mult. Voi merge în continuare cu cea mai mare plăcere la Tribuna I ca să fiu alături de FC Argeș” a declarat Dică.

„Am făcut un lucru normal: m-am dus și mi-am luat bilet la Tribuna I”

De asemenea, Nicolae Dică s-a declarat dezamăgit după ce stewarzii nu l-au lăsat să meargă să vadă meciul FC Argeș – FCSB de la tribuna oficială, dar susține că, în acel moment, a făcut un lucru absolu normal: a mers, și-a luat bilet la Tribuna I și a stat alături de suporteri. Antrenorul CS Mioveni a mai spus că acest lucru i-a făcut plăcere datorită faptului că s-a reîntâlnit cu foști colegi de la Academia de Juniori FC Argeș și, într-un fel, a retrăit momentele din copilărie când urmărea meciurile de pe scările tribunelor.

„Am fost dezamăgit, chiar dezamăgit. Am fost un pic supărat atunci pe moment, dar am făcut un lucru normal: m-am dus, mi-am luat bilet la Tribuna I, m-am dus, m-am uitat la meci cu supertorii. Am mai fost acolo pentru că în tribună sunt și foști colegi de-ai mei de la Academia de Juniori a FC Argeș. Mi-a făcut plăcere să stau printre oameni pentru că îmi aduce aminte de copilărie. În copilărie acolo mergeam, stăteam și pe scări. Nu a fost nicio problemă din acest punct de vedere pentru că atât timp cât iubesc acel club, și mă refer la FC Argeș, îmi place să merg la meciuri. Pentru mine nu este nicio problemă dacă stau la Tribuna I sau la Tribuna a II-a. Voi merge în continuare și îmi voi cumpăra bilet” a declarat Nicolae Dică.

Vă reamintim faptul că Nicolae Dică a fost crescut la Academia de Juniori FC Argeș, a jucat pentru echipa mare din Trivale, iar în momentul când alb-violeții jucau în Liga a III-a a venit pe banca tehnică și a reușit să îi promoveze în Liga a II-a.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata