Nicolae Titulescu… omagiat de Adrian Năstase la Pitești! Narcis Sofianu: „L-aș invita pe dl Năstase să conferențieze la Arpechim sau ARO!”

0

Evenimentul de omagiere al fostului premier Nicole Titulescu comnferențiat de Adrian Năstase nu are nicio legătură cu Consiliul Județean Argeș, a declarat Narcis Sofianu, ales județean. Liberalu a spus că a discutat cu directorul Bibleotecii Județene Argeș, Octavian Sachelarie, care i-a spus că nu a existat niciodată o solicitare scrisă din partea unui ONG sau din partea Secretariatului General al Guvernului, ci a fost un simplu telefon prin care s-a cerut să se pună la dispoziție o sală.

„Am aflat despre faptul că ar exista o colaborare între o fundație a fostului premier Adrian Năstase și „Secretariatul General al Guvernului” care să îi ofere fostului deținut de drept Adrian Năstase ocazia să se promoveze la un eveniment pentru omagierea lui Nicolae Titulescu, unul dintre întemeietorii predecesoarei ONU.

Am discutat cu dl director Sachelarie și mi s-a spus că i s-a dat un telefon și nu a primit o solicitare scrisă prin care i s-a spus să pună la dispoziție sala pentru ca Năstase să conferențieze. L-aș invita pe dl Adrian Năstase să conferențieze la Arpechim sau ARO. Este meritul dl Năstase că, noi, cetățenii României ne cumpărăm petrolul de la alții.

Vă pot spune răspicat că nu există o colaborare interinstituțională între CJ Argeș și Adrian Năstase. Poate există o persoană apropiată lui Năstase care a dat un telefon. Nu cred că Guvernul României dorește să își asocieze imaginea cu Adrian Năstase” a declarat Narcis Sofianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata