„Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre.” Mesaj sfâșietor după moartea fulgerătoare a unei apreciate învățătoare!

0

„Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre”, este mesajul transmis de cadrele didactice îndurerate. Profesorii de la liceul sunt în stare de șoc după ce au aflat că o colegă de-a lor a murit fulgerător, într-un cumplit accident de circulație. 

CITEȘTE ȘI: RAZIE PE DN73! ZECI DE ȘOFERI ȘI BICICLIȘTI TRAȘI PE DREAPTA DE POLIȚIȘTI!

Învăţătoarea în vârstă de 56 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen Up, circula dinspre Sadova către Câmpulung Moldovenesc, iar la un moment dat, a pătruns pe DN17 fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unui TIR. Impactul a fost atât de puternic încât maşina învăţătoarei a fost proiectată în câţiva metri pe şosea, iar femeia a murit.

Angela Varvaroi era din Câmpulung Moldovenesc și lucra ca învățătoare la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița. Colegii de la unitatea de învățământ au transmis un mesaj prin care își arată regretul față de pierderea colegei lor.

„Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre.

Vestea trecerii în neființă a dragei noastre colege, Angelica Varvaroi, este tulburătoare. Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim și simțim acum.

Angelica, ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE care ani la rând a dăruit din lumina sufletului ei și care, de astăzi, va dărui lumină din lumea celor drepți. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și blând!”, au transmis colegii învățătoarei Angelei Varvaroi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata