Ninsori și temperaturi de -10°C! Anunțul meteorologilor!

0

Vremea s-a răcit semnificativ în toată țara, spun meteorologii, care anunță ninsori și temperaturi de până la -10°C. Va fi o răcire puternică față de vremea extrem de călduroasă din ultimele zile, când temperaturile au fost specifice mai degrabă pentru luna aprilie. Răcirea va fi resimțită mai puternic în estul țării, unde începând de marți maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai coborâte decât cele înregistrate săptămâna trecută.

CITEȘTE ȘI: CALENDAR BAC 2023! CÂND ÎNCEPE ȘI CE NOUTĂȚI AU FOST ADUSE ANUL ACESTA!

De asemenea, nopțile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape în toată țara. În unele dimineți, minimele vor scădea sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

În a doua parte a săptămânii ne putem aștepta la unele ninsori, dar este încă prea devreme pentru a preciza care regiuni vor fi afectate sau cât de mult va ninge. În general, vremea se va menține destul de rece până la sfârșitul lunii, chiar dacă în multe zone vremea va rămâne, totuși, ușor mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata