Noi ajutoare pentru români în septembrie! Câți bani primesc?

0

Noi ajutoare pentru români în septembrie! Câți bani primesc? Vești bune pentru o parte dintre români după ce Guvernul a anunțat că, în luna septembrie, vor fi acordate noi ajutoare pentru cei cu venituri mici. Banii pot fi folosiți pentru alimente și plata facturilor.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ALIMENTARĂ! CARME DE PUI CU SALMONELLA, RETRASĂ DE PE RAFTURI! UNDE A FOST VÂNDUTĂ?

Persoanele vârstnice primesc, în septembrie, ajutor pentru facturi în valoare de 700 lei. Sprijinul este acordat pe loc de consum/gospodărie vulnerabilă, în două tranșe: 700 lei/semestru – s-a acordat în luna februarie 2023 pentru perioada 1 ianuarie 2023 – 30 iunie 2023 și încă 700 lei/semestru – se acordă în luna septembrie 2023 pentru perioada 1 iulie 2023 – 31 decembrie 2023.

Românii pensionari vor primi 300-500 de lei în funcţie de pensia pe care o au, ca ajutor pentru inflaţie. Banii vor fi primiţi în luna octombrie, după ce prima parte a fost dată la începutul anului. Totodată, persoanele vulnerabile primesc, în octombrie, o nouă tranşă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente şi mese calde.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata