Noi analize gratuite pentru persoanele neasigurate! Află de când!

0

Legislația sănătății va fi modificată, începând de vineri, astfel încât persoanele neasigurate să beneficieze de aceleași servicii ca și persoanele asigurate când vine vorba despre testarea pentru detecția virusului hepatitic B sau C ori a HIV, beneficiind ulterior și de acces la terapiile specifice. Reamintim faptul că, în vară, s-a stabilit ca persoanele neasigurate să beneficieze de asistenţă medicală în cabinetele medicilor de familie.

Astfel, s-a stabilit ca persoanele neasigurate să beneficieze de asistenţă medicală în cabinetele medicilor de familie, adică se face alinierea cu pachetul de servicii de bază în asistenţa medicală primară acordat persoanelor asigurate.

Noutatea este că, persoanele neasigurate vor putea primi curând „aceleași servicii ca persoanele asigurate în vederea efectuării testării pentru virusul hepatitic B, virusul hepatitic C și/ sau HIV, beneficiind ulterior de acces la terapiile specifice din cadrul programelor naționale de sănătate sau a programelor terapeutice derulate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate”.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata