„Noi, cei care am avut sau avem COVID nu ne-am îmbolnăvit de pe centură!”

„Bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie. Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă.”

Masaj tranșant al unui fost bolnav de Covid spitalizat 12 zile la Victor Babeş, unde nu a trecut prin cele mai bune momente ale vieții sale. Pentru a arăta că nu e de glumit, el a postat un mesaj dur pe o rețea de sociaizare:

„Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă uşoară. Însă nu toţi avem acest noroc, eu am simţit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeş. A fost un adevărat coşmar, 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeş, adevăraţi îngeri”, a scris bărbatul în mesaj.

”Da! E naşpa, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V.Babeş. Aveţi grijă de voi. Respectaţi regulile: masca, dezinfectant, spălat pe mâini, distanţare”, a mai scris bărbatul.

„Nu ne-am îmbolnăvit de la curvele de pe centură”

Omul și-a xprimat supărarea față de atitudinea unei părți a societății față de infectații cu noul coronavirus: ”Bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie”.

”Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă. Noi, cei care am avut sau avem covid nu ne-am îmbolnăvit la curvele de pe centură. Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră”, a mai scris bărbatul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.