Noi detalii halucinante în dosarul deputatului Bălășoiu! Orgii sexuale cu doi minori!

0

Noi detalii halucinante ies la iveală în scandalul deputatului Bălășoiu, acuzat că a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați. Deși Aurel Bălășoiu a recunoscut în toamna acestui an că că a făcut sex cu mai mulți bărbați, deputatul susține că niciunul nu ar fi fost minor.

Anchetat de procurori, și tânărul care apărea în imagini cu deputatl Bălășoiu a spus că tot ce s-a întâmplat între el și politician a fost consimțit, iar că la momentul respectiv nu era minor, ci avea vârsta de 21 de ani.

Potrivit Gândul.ro, noi detalii au ieșit recent la suprafață. Concret, în urmă cu aproximativ o săptămână, au fost depuse noi dovezi la dosarul care îl incriminează pe deputatul Bălășoiu, potrivit cărora acesta ar fi profitat de doi minori. Este vorba despre doi băieți de 15 și 17 ani, pe care deputatul de Argeș i-ar fi cunoscut la una dintre petrecerile organizate, în secret, la Constanța, unde se organizau orgii pentru homosexuali. Tot potrivit Gândul.ro, urmează ca Aurel Bălășoiu să fie chemat din nou, la Parchet, pentru audieri.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata